​14m x 26mm Natural Sausage Casing For Homemade Dry Meat Sausages Roast Sausages And Snack Making Professional Grade​

159,00 zł
DARMOWA wysyłka

​14m x 26mm Natural Sausage Casing For Homemade Dry Meat Sausages Roast Sausages And Snack Making Professional Grade​

  • Marka: Unbranded
Sprzedawca:

​14m x 26mm Natural Sausage Casing For Homemade Dry Meat Sausages Roast Sausages And Snack Making Professional Grade​

  • Marka: Unbranded

159,00 zł

Oszczędzasz 50,00 zł (23%)

Sugerowana cena detaliczna

209,00 zł
W magazynie
DARMOWA wysyłka
Sprzedawca:

159,00 zł

Oszczędzasz 50,00 zł (23%)

Sugerowana cena detaliczna

209,00 zł
W magazynie
DARMOWA wysyłka

Akceptujemy następujące metody płatności

Opis

Usage Tips:Model Number:0SIITQ7B5M3P7RIU Colour:2pcs Item Weight:1 Grams Item Weight:1 g Natural Collagen Casing Sausage 14M 26mm Hot Dog Roast Sausage Eatable Casings for Homemade Sausage Ham Brand and high quality The collagen casing can be used for fresh or smoked sausages. Collagen casings are elastic - they will shrink with the product. Permeable to smoke and moisture. Non-refrigerated storage There is no preparation necessary. Just put them on your stuffing tube and before you know it you will have uniformly sized sausages Parameters: 1.Material:mainlybovinedermis,tendon,collagenandmicrocrystallinecellulose 2.Size:width x length:about26mm x 14m/1.02 x 551.18in 3.Uses:Canreplacenaturalpigandsheepcasingformakingroastsausage,driedsausage,sausage,hotdog,etc. 4.Packaging:plasticpackaging Packinglist: 1 x casing Tips Soakingtime:2to3minutes(nottoolong,becausethetoughnesswillbeworse).Ifitisalargemachinefilling,itcanbeuseddirectly,noneedtosoak. About this item Collagen Casing Sausage Material: soy protein, 14M x 26MM Roast Sausage Dried Sausage Sausage Hot Dog Collagen Casing Sausage Casings Uses Can replace natural pig and sheep casing for making roast sausage, dried sausage, sausage, hot dog, etc.. Soaking time2 to 3 minutes (not too long, because the toughness will be worse). If it is a large machine filling, it can be used directly, no need to soak.. Easy to store The natural is easy to store and non-perishable, non-porous, non-adhesive, bright in color, tough and not easy to break. After receiving it, please store it in the refrigerator immediately. Selling point:DIY for Italian, Bratwurst and BBQ size sausages. no broken holes, no adhesion, bright color, good arbitrariness, and durability. Collagen Casing Sausage Material: soy protein, 14M x 26MM Roast Sausage Dried Sausage Sausage Hot Dog Collagen Casing Sausage Casings Uses Can replace natural pig and sheep casing for making roast sausage, dried sausage, sausage, hot dog, etc.. Soaking time2 to 3 minutes (not too long, because the toughness will be worse). If it is a large machine filling, it can be used directly, no need to soak.. Easy to store The natural is easy to store and non-perishable, non-porous, non-adhesive, bright in color, tough and not easy to break. After receiving it, please store it in the refrigerator immediately. Selling point:DIY for Italian, Bratwurst and BBQ size sausages. no broken holes, no adhesion, bright color, good arbitrariness, and durability.
  • Identyfikator Fruugo: 404737849-858855497
  • EAN: 9641120118971

Dostawa i zwroty

Wysyłka w ciągu 2 dni

  • STANDARD: BEZ OPŁAT - Dostawa między czw. 30 października 2025–śr. 05 listopada 2025 - BEZ OPŁAT

Wysyłka z Chiny

Dokładamy wszelkich starań, aby zamówione produkty były dostarczane w całości i zgodnie z Państwa wymaganiami. Jeśli jednak otrzymają Państwo niekompletne zamówienie, przedmioty inne niż zamówione lub istnieje inny powód, dla którego nie są Państwo zadowoleni z zamówienia, mogą Państwo zwrócić zamówienie lub dowolne produkty objęte zamówieniem i otrzymać pełny zwrot kosztów za te przedmioty. Pokaż pełną politykę zwrotów