King water stone, grit 220, with a G55HT51 base

229,00 zł
DARMOWA wysyłka

King water stone, grit 220, with a G55HT51 base

Sprzedawca:

King water stone, grit 220, with a G55HT51 base

229,00 zł

Tylko 5 zostało w magazynie
DARMOWA wysyłka
Sprzedawca:

229,00 zł

Tylko 5 zostało w magazynie
DARMOWA wysyłka

Akceptujemy następujące metody płatności

Opis

Japanese sharpening stone King Deluxe G-55 (HT-51) with grit 220Stones are the best way to grind, sharpen and polish the cutting edge. This method is also used by Japanese knife factories.The King Deluxe G-55 (HT-51) 220 sharpening stone is a flat, rectangular stone with dimensions 185x62x15 and gradation (number of grains, abrasive particles per cm2) 220. Low gradation allows for quick repair of a damaged cutting edge or alignment and initial sharpening of severely neglected blades. The stone was placed on a plastic base equipped with rubber, non-slip feet.Kingis a brand belonging to the company founded in 1948MATSUNAGA STONE CO., LTD. whichspecializes in the production of various types of abrasive materials, including stones for sharpening knives. The high quality of the offered products has made King stones recognizable and highly valued all over the worldKnife sharpening:Gradation selection 220 - 600 when the knife is very blunt or has a damaged or chipped cutting edge 800 - 1200 for regularly sharpened, slightly dull knives 1500 - 6000 for final smoothing and polishingSharpening1. The stone should be soaked in water a few minutes before use. When sharpening, the stone should be wet all the time. 2. Place the stone steadily on the countertop. You can place a damp cloth or paper towel under the stone to prevent it from moving. The knife should be placed at an angle of 15-20 degrees to the stone. 3. Depending on the type of blade: - knife sharpened on one side - sharpen 90% on one side and 10% on the other side -  knife sharpened on both sides - should be sharpened equally on both sides4. After sharpening, remove any burrs from the cutting edge. To do this, set the knife perpendicular to the stone and, maintaining this angle, gently move it along the entire cutting edge, once on one side and then on the other side of the blade. MaintenanceThe stone should be thoroughly washed and dried after use. Over time, depressions may appear on the surface, which should be leveled, e.g. using a special leveling stone.
  • Identyfikator Fruugo: 257663668-560855199
  • EAN: 4963188114623

Dostawa i zwroty

Wysyłka w ciągu 24 godzin

  • STANDARD: BEZ OPŁAT - Dostawa między czw. 23 października 2025–pt. 24 października 2025 - BEZ OPŁAT

Wysyłka z Polska

Dokładamy wszelkich starań, aby zamówione produkty były dostarczane w całości i zgodnie z Państwa wymaganiami. Jeśli jednak otrzymają Państwo niekompletne zamówienie, przedmioty inne niż zamówione lub istnieje inny powód, dla którego nie są Państwo zadowoleni z zamówienia, mogą Państwo zwrócić zamówienie lub dowolne produkty objęte zamówieniem i otrzymać pełny zwrot kosztów za te przedmioty. Pokaż pełną politykę zwrotów

Szczegóły zgodności produktu

Prosimy o zapoznanie się z informacjami dotyczącymi zgodności dotyczącymi tego produktu podanymi poniżej.

Poniższe informacje zostały dostarczone przez niezależnego sprzedawcę zewnętrznego sprzedającego ten produkt.

Producent:
Poniższe informacje zawierają dane kontaktowe producenta danego produktu sprzedawanego w serwisie Fruugo.

  • King
  • Matsunaga Toishi Co. Ltd.
  • Minamihorie 1-2-15
  • Nishi-ku, Osaka Prefecture
  • JP
  • 550-0015
  • info@matsunaga-w.co.jp
  • 06-6538-1001
  • http://matsunaga-corp.co.jp/

Osoba odpowiedzialna w UE:
Poniższe informacje zawierają dane kontaktowe osoby odpowiedzialnej w UE. Osobą odpowiedzialną jest wyznaczony przedsiębiorca z siedzibą w UE, który jest odpowiedzialny za wypełnianie obowiązków związanych z przestrzeganiem przepisów w odniesieniu do danego produktu sprzedawanego na terenie Unii Europejskiej.

  • King
  • HIENDKITCHEN ADAM WOLNY
  • Natalii Gąsiorowskiej 10
  • Warszawa
  • PL
  • 03 - 107
  • info@hiendkitchen.com
  • 48  696 740 994
  • https://hiendkitchen.com/contact