Flat Bread Technology

549,00 zł
+ 26,99 zł wysyłka

Flat Bread Technology

  • Marka: Unbranded
Sprzedawca:

Flat Bread Technology

  • Marka: Unbranded

549,00 zł

W magazynie
+ 26,99 zł wysyłka
Sprzedawca:

549,00 zł

W magazynie
+ 26,99 zł wysyłka

Akceptujemy następujące metody płatności

Opis

1 Cereal Grains in Flat Bread Production. - Wheat. - Corn. - Rye. - Barley. - Sorghum. - Pearl Millet. - Rice. - References. - 2 Cereal Milling and Flour Production for Flat Breads. - and Historical Background. - Wheat Milling and Flour Extraction. - Effect of Wheat Milling Variables on Flour and Flat Bread Quality. - Corn Milling to Flour and Masa Production. - Production of Masa (Corn Dough). - Production of Rye Sorghum Millet Barley and Rice Flour. - References. - 3 Properties and Functions of Sourdough and Noncereal Ingredients in Flat Bread Production. - Sourdough and Leavening Agents. - Organisms Involved in Food Fermention. - The Functionality of Microorganisms in Sourdough Bread Production. - Sourdough in Flat Bread Production. - Technology of Sourdough Production. - Shortening. - Emulsifiers. - Definition and Classification of Emulsifiers. - Surface-Active Emulsifiers. - Naturally Occurring Materials. - Legumes. - Potato flour. - References. - 4 Flat Breads. - Classification and Processing of Flat Breads. - Dough-Based Single-Layered Flat Breads. - Batter-Based Flat Breads (Leavened). - References. - 5 Double-Layered Flat Breads. - Arabic (Pita) Bread. - Baladi Bread. - References. - 6 Quality of Flat Breads. - Quality Requirement of Flat Breads. - Quality Assessment of Flat Breads. - Flour Quality Requirement for Flat Breads. - Comparison of Flat Bread Quality Prepared in a Laboratory and Commercial Bakery. - Shelf Life of Flat Bread. - References. - Appendices. - Appendix I Formulation and Processing Steps of Selected Flat Breads. - Appendix II Conversion of Common Units to International System of Units (SI). - Appendix IIIA Suppliers of Leavening Agents in the United States and Canada. - Appendix HIB Suppliers of Dough Strengtheners and Crumb Softeners in the United States and Canada. - Appendix IIIC Suppliers of Gums Thickeners and Stabilizers in the United States and Canada. - Appendix HID Suppliers of Oxidixing Agents in the United States and Canada. - Appendix HIE Suppliers of Reducing Agents in the United States and Canada. - Appendix IIIF Suppliers of Enzymes in the United States and Canada. - Appendix IIIG Suppliers of Mold Inhibitors in the United States and Canada. - Appendix IIIH Suppliers of Acidulants in the United States and Canada. - Appendix IV Suppliers of Makeup Equipment and Ovens for Pita (Arabic) Pizza and Tortilla Production Lines in the United States and Canada. - Appendix V Suppliers' Addresses Phone and Fax Numbers. Language: English
  • Marka: Unbranded
  • Kategoria: Edukacja
  • Data wydania: 2011/10/01
  • Format: Paperback
  • Język: English
  • Wydawca / Wytwórnia płytowa: Springer
  • Ilość stron: 208
  • Wykonawca: Jalal Qarooni
  • Identyfikator Fruugo: 337883339-741542660
  • ISBN: 9781461284987

Dostawa i zwroty

Wysyłka w ciągu 4 dni

  • STANDARD: 26,99 zł - Dostawa między pon. 03 listopada 2025–czw. 06 listopada 2025

Wysyłka z Wielka Brytania

Dokładamy wszelkich starań, aby zamówione produkty były dostarczane w całości i zgodnie z Państwa wymaganiami. Jeśli jednak otrzymają Państwo niekompletne zamówienie, przedmioty inne niż zamówione lub istnieje inny powód, dla którego nie są Państwo zadowoleni z zamówienia, mogą Państwo zwrócić zamówienie lub dowolne produkty objęte zamówieniem i otrzymać pełny zwrot kosztów za te przedmioty. Pokaż pełną politykę zwrotów