104,00 zł
+ 29,49 zł wysyłka

Hatcho miso 400 g

Sprzedawca:
(Sprzedawca Premium)

Hatcho miso 400 g

104,00 zł

W magazynie
+ 29,49 zł wysyłka

Polityka zwrotów w ciągu 14 dni

Sprzedawca:
(Sprzedawca Premium)

104,00 zł

W magazynie
+ 29,49 zł wysyłka

Polityka zwrotów w ciągu 14 dni

Metody płatności:

Opis

Hatcho miso 400 g

Hatcho miso od Mimasa to pasta sojowa fermentowana przez trzy długie lata z nasionami koji i prażoną mąką jęczmienną. To sojowe miso zawiera niewiele węglowodanów i wysoki procent białka. Proces produkcji Hatcho Miso dzieli się na cztery etapy: pierwszy to przygotowanie koji (Aspergillus oryzae), następnie przygotowanie nasion soi, proces mieszania koji z ziarnami soi i na koniec fermentacja miso. Soję przygotowuje się poprzez mycie i moczenie. Jego rozmiar zwiększa się 2,2 razy. Następnie gotuje się je na parze, pozostawia do ostygnięcia i miesza z koji i solą morską. Następnie całą mieszaninę rozdrabnia się. Polecany jest jako dodatek do zup, pasztetów, roślin strączkowych i płatków śniadaniowych. Dodać najlepiej na koniec gotowania potrawy. Rozcieńczyć małą łyżeczkę hatcho miso na porcję w zupie lub bulionie. Odstaw na kilka minut i podawaj. Można także przygotować pyszne pasztety mieszając je z tahini i wodą lub wykorzystać jako dressing do sosów. Należy pamiętać, że do hatcho miso nie trzeba dodawać soli, gdyż jest to już przyprawa zawierająca sól. Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu.
  • Identyfikator Fruugo: 248517842-536280628
  • EAN: 8436032151359

Informacje o bezpieczeństwie produktu

Prosimy o zapoznanie się z informacjami dotyczącymi bezpieczeństwa produktu określonymi poniżej

Poniższe informacje zostały dostarczone przez niezależnego sprzedawcę zewnętrznego sprzedającego ten produkt.

Etykiety bezpieczeństwa produktu

CE Mark
Ostrzeżenia dotyczące bezpieczeństwa: Proces produkcji Hatcho Miso podzielony jest na cztery etapy, z których pierwszy to przygotowanie koji Aspergillus oryzae, następnie przygotowanie soi, proces mieszania koji z soją, a na końcu fermentacja miso. Soja jest przygotowywana przez mycie i moczenie. Jego rozmiar zwiększa się 2,2 raza. Następnie gotuje się je na parze, pozostawia do ostygnięcia i miesza z koji i solą morską. Cała mieszanina jest następnie kruszona. Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu.
Składniki: Soja 58,24%, Woda 30,53%, Sól morska 10,78%, Mąka jęczmienna prażona 0,45%, Nasiona Koji Aspergillus oryzae 0,01%.

Dostawa i zwroty

Wysyłka w ciągu 24 godzin

  • EXPRESS: 29,49 zł - Dostawa między pon. 05 stycznia 2026–wt. 06 stycznia 2026

Wysyłka z Hiszpania

Dokładamy wszelkich starań, aby zamówione produkty były dostarczane w całości i zgodnie z Państwa wymaganiami. Jeśli jednak otrzymają Państwo niekompletne zamówienie, przedmioty inne niż zamówione lub istnieje inny powód, dla którego nie są Państwo zadowoleni z zamówienia, mogą Państwo zwrócić zamówienie lub dowolne produkty objęte zamówieniem i otrzymać pełny zwrot kosztów za te przedmioty. Pokaż pełną politykę zwrotów

Szczegóły zgodności produktu

Prosimy o zapoznanie się z informacjami dotyczącymi zgodności dotyczącymi tego produktu podanymi poniżej.

Poniższe informacje zostały dostarczone przez niezależnego sprzedawcę zewnętrznego sprzedającego ten produkt.

Producent:
Poniższe informacje zawierają dane kontaktowe producenta danego produktu sprzedawanego w serwisie Fruugo.

  • Mimasa
  • NATURALEADER IMPORT EXPORT, SL
  • CALLE RAMON Y CAJAL
  • Todelo
  • ES
  • 13001
  • vmirasierra@naturlider.com
  • 915171822

Osoba odpowiedzialna w UE:
Poniższe informacje zawierają dane kontaktowe osoby odpowiedzialnej w UE. Osobą odpowiedzialną jest wyznaczony przedsiębiorca z siedzibą w UE, który jest odpowiedzialny za wypełnianie obowiązków związanych z przestrzeganiem przepisów w odniesieniu do danego produktu sprzedawanego na terenie Unii Europejskiej.

  • Virginia Gómez Bravo
  • NATURALEADER IMPORT EXPORT, SL
  • CALLE RAMON Y CAJAL
  • Todelo
  • ES
  • 13001
  • vgomez@naturlider.com
  • 915171822