Umeboshi paste 250 g

74,00 zł
+ 29,49 zł wysyłka

Umeboshi paste 250 g

Sprzedawca:
(Sprzedawca Premium)

Umeboshi paste 250 g

74,00 zł

Tylko 7 zostało w magazynie
+ 29,49 zł wysyłka

Polityka zwrotów w ciągu 14 dni

Sprzedawca:
(Sprzedawca Premium)

74,00 zł

Tylko 7 zostało w magazynie
+ 29,49 zł wysyłka

Polityka zwrotów w ciągu 14 dni

Metody płatności:

Opis

Umeboshi paste 250 g

Pasta Umeboshi z Mimasy, sfermentowane śliwki Ume z kruszoną solą morską. Dobra opcja, aby spożywać to jedzenie w inny sposób: w sosie, jako sos do sałatek. 100% warzyw. Pasta umeboshi, znana również jako bainiku, jest otrzymywana poprzez usunięcie pestki ze śliwki umé i zmielenie miąższu śliwki. Pochodzi z umé, które nie spełniają wymagań dotyczących wielkości i kształtu wymaganych przez rynek. Ponieważ skuteczność pasty Mimasa umeboshi jest taka sama jak umeboshi, może być używana do tych samych celów. Prezentacja w postaci makaronu pozwala na łatwe przygotowanie przypraw i sosów. Jego stosowanie jest wygodniejsze w przygotowaniu sosów sałatkowych, w zastępstwie octu, pasztetów, smarowaniu kromką chleba itp. Rozcieńczając odrobinę pasty Mimasa umeboshi w filiżance herbaty Mimasa kukicha, otrzymujesz doskonały tonik dla ciała, który wspomaga trawienie. Weź płaską łyżeczkę bezpośrednio lub rozsmaruj ją na kromce chleba. Może służyć do przygotowywania sosów i winegret.
  • Identyfikator Fruugo: 54527234-110602881
  • EAN: 8436032151465

Informacje o bezpieczeństwie produktu

Prosimy o zapoznanie się z informacjami dotyczącymi bezpieczeństwa produktu określonymi poniżej

Poniższe informacje zostały dostarczone przez niezależnego sprzedawcę zewnętrznego sprzedającego ten produkt.

Etykiety bezpieczeństwa produktu

CE Mark
Ostrzeżenia dotyczące bezpieczeństwa: Pasta Umeboshi, znana również jako bainiku, powstaje poprzez usunięcie pestki ze śliwki um i zmielenie miąższu śliwki. Pochodzi z um, które nie spełniają warunków wielkości i kształtu wymaganych przez rynek. Ponieważ skuteczność pasty Mimasa umeboshi jest równa skuteczności pasty umeboshi, można ją stosować do tych samych celów. Prezentacja w postaci makaronu pozwala na łatwe przygotowanie przypraw i sosów. Jego stosowanie jest wygodniejsze w przygotowywaniu sosów sałatkowych, w zastępstwie octu, pts, rozsmarowywania na kromce chleba itp. Rozcieńczając trochę pasty Mimasa umeboshi w filiżance herbaty Mimasa kukicha, otrzymujesz doskonały tonik dla organizmu, który wspomaga trawienie.
Składniki: Śliwka Um 74%, sól morska 16%, ocet umeboshi 10%.

Dostawa i zwroty

Wysyłka w ciągu 24 godzin

  • EXPRESS: 29,49 zł - Dostawa między pt. 02 stycznia 2026–pon. 05 stycznia 2026

Wysyłka z Hiszpania

Dokładamy wszelkich starań, aby zamówione produkty były dostarczane w całości i zgodnie z Państwa wymaganiami. Jeśli jednak otrzymają Państwo niekompletne zamówienie, przedmioty inne niż zamówione lub istnieje inny powód, dla którego nie są Państwo zadowoleni z zamówienia, mogą Państwo zwrócić zamówienie lub dowolne produkty objęte zamówieniem i otrzymać pełny zwrot kosztów za te przedmioty. Pokaż pełną politykę zwrotów

Szczegóły zgodności produktu

Prosimy o zapoznanie się z informacjami dotyczącymi zgodności dotyczącymi tego produktu podanymi poniżej.

Poniższe informacje zostały dostarczone przez niezależnego sprzedawcę zewnętrznego sprzedającego ten produkt.

Producent:
Poniższe informacje zawierają dane kontaktowe producenta danego produktu sprzedawanego w serwisie Fruugo.

  • Mimasa
  • NATURALEADER IMPORT EXPORT, SL
  • CALLE RAMON Y CAJAL
  • Todelo
  • ES
  • 13001
  • vmirasierra@naturlider.com
  • 915171822

Osoba odpowiedzialna w UE:
Poniższe informacje zawierają dane kontaktowe osoby odpowiedzialnej w UE. Osobą odpowiedzialną jest wyznaczony przedsiębiorca z siedzibą w UE, który jest odpowiedzialny za wypełnianie obowiązków związanych z przestrzeganiem przepisów w odniesieniu do danego produktu sprzedawanego na terenie Unii Europejskiej.

  • Virginia Gómez Bravo
  • NATURALEADER IMPORT EXPORT, SL
  • CALLE RAMON Y CAJAL
  • Todelo
  • ES
  • 13001
  • vgomez@naturlider.com
  • 915171822